Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Aanplanten groene haag

Maar liefst 14 vrijwilligers kwamen zaterdag 8 januari naar het park om te helpen met het aanplanten van een groene haag langs het hek van de hondenspeeltuin. 

Nadat de vijf soorten struiken: liguster, gewone vlier, eenstijlige meidoorn, witte kornoelje en zwarte els waren gesorteerd kwamen de eerste vrijwilligers zich al melden. Vervolgens werden er duo’s gevormd die elk een stuk strook voor hun rekening namen. De struiken werden om de 30/40 cm gepland, variërend van 1 tot 3 rijen dik. 

Net voordat de eerste druppels vielen, rond 13.00 uur, waren we klaar en konden we terug kijken op een geslaagde dag van weer een stap in het project Hondenspeeltuin. De volgende stap is in het voorjaar en betreft de inrichting van de hondenspeeltuin. 

Namens Vrienden Park de Meet nogmaals dank aan de vrijwilligers. Voor de komende maanden laten we hier de natuur zijn gang gaan.

Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Agenda

Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. De werkmaterialen, snoeischaar en schoffel/wieder, zijn aanwezig maar zelf meenemen mag natuurlijk ook. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Activiteiten in het park

Woensdag 5 april Onderhoud / Wieden en schoffelen
19.00 t/m 20.30 uur

Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden.

Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

2023 © Stichting Vrienden Park de Meet

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid