Park de Meet, Vlindertuin en Nectartuin- Stchting Vrienden Park de Meet

Esdégé-Reigersdaal

We zijn verheugd om te melden dat Stichting Vrienden Park de Meet een samenwerkingsovereenkomst met Esdégé-Reigersdaal uit Heerhugowaard heeft afgesloten voor het onderhoud in de vlinder- en nectartuin.

De medewerkers van Esdégé-Reigersdaal zullen vanaf 28 september elke dinsdagmorgen het onderhoud gaan doen in de vlinder- en nectartuin. Wij zien uit naar jullie komst en wensen jullie vooral veel werkplezier. 

De vrijwilligersploeg van Vrienden park de Meet welke tot heden elke woensdagavond bezig was met het onderhoud van de vlinder- en nectartuin gaat zich vanaf nu elke zondag tussen 10.00 uur en 12.00 uur richten op andere delen van Park de Meet.

Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Laat het ons weten. Aanmelden als vrijwilliger kan hier of onderaan de pagina.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Onderhoud en Aanleg -- Stchting Vrienden Park de Meet

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden. Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet, Verleden - Stchting Vrienden Park de Meet

Foto's gezocht

Heb jij een mooie foto gemaakt van het park! Stuur deze het liefst in hoge resolutie naar info@vriendenparkdemeet.nl

Wij zoeken zowel oude als nieuwe foto's. Mooie natuurfoto's maar ook sportieve activiteiten (bedrijfsvoetbal en Koningsdag) zijn zeer welkom.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

2022 © Stichting Vrienden Park de Meet

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid