Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Hondenspeeltuin (Update)

Ongeveer 1 jaar terug melde Arjen Muller zich bij kernbeheer van Hollands Kroon en Stichting Vrienden Park de Meet met het idee voor een hondenspeeltuin in een afgesloten gebied in het park de Meet. Arjen heeft meer dan een honderdtal hondenbezitters benaderd waar het merendeel positief en enthousiast op het idee reageerde.

Met de gedachte dat het park van en voor iedereen is, denken we hiermee ook de overige gebruikers van het park meer veiligheid en plezier te geven. Over het algemeen gaat het meestal goed tussen de hondenbezitters, honden en de overige gebruikers maar soms vinden er ongewenste situaties plaats waar niemand blij mee is.

Gezamenlijk hebben we besloten om een strook groen, recht achter de bibliotheek, toe te wijzen als hondenspeeltuin. Dit gebied van ongeveer 35 x 75 meter bevindt zich binnen de wandelpaden en zal worden afgezet met een hek. Voor het hek zullen bosschages worden gepland zodat het op korte termijn al een natuurlijke uitstraling zal geven.

Om dit alles te bekostigen heeft kernbeheer van Hollands Kroon de toezegging gedaan om 50% van dit project, de eerste hondenspeeltuin in onze gemeente, bij te dragen.

Hierna heeft de Stichting Vrienden Park de Meet i.s.m. de initiatiefnemer Arjen Muller een crowdfunding actie opgestart om de andere 50% (€3000) voor de hondenspeeltuin op te halen.

We zijn dan ook zeer verheugd om u te melden dat dit gelukt is en we hopen dat voor het einde van dit jaar 2021 de hondenspeeltuin gerealiseerd zal zijn.

Het resterende bedrag, er komen af en toe nog bijdrages binnen en u kunt nog steeds een vrijwillige bijdrage storten, zal worden besteed aan andere projecten van het park (onderhoud en misschien wel andere mooie initiatieven).

Sponsors Hondenspeeltuin

Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Laat het ons weten. Aanmelden als vrijwilliger kan hier of onderaan de pagina.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Onderhoud en Aanleg -- Stchting Vrienden Park de Meet

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden. Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet, Verleden - Stchting Vrienden Park de Meet

Foto's gezocht

Heb jij een mooie foto gemaakt van het park! Stuur deze het liefst in hoge resolutie naar info@vriendenparkdemeet.nl

Wij zoeken zowel oude als nieuwe foto's. Mooie natuurfoto's maar ook sportieve activiteiten (bedrijfsvoetbal en Koningsdag) zijn zeer welkom.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

2022 © Stichting Vrienden Park de Meet

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid