Park de Meet, Het Park van Nieuwe Niedorp en Winkel - Stchting Vrienden Park de Meet

IJsvogelpad / Koolmeespad

De recent benoemde wandel- en fietspaden in het Park De Meet in Nieuwe Niedorp krijgen weer een nieuwe naam. In november vorig jaar hebben een aantal paden in Hollands Kroon een eigen naam gekregen om voor een betere locatiebepaling te zorgen, onder andere hulpdiensten zouden hierbij gebaat zijn.

De paden in De Meet zijn gedoopt tot het Meetparkcircuit, maar volgens stichting Vrienden Park De Meet is deze naam niet logisch en onhandig.

Zij vinden het een nietszeggende naam en verwachten dat hulpdiensten met de twee namen voor het tracé bij aanrijden naar het vrij grote park gemakkelijker op de juiste plek terecht komen. Zij stellen voor de twee hoofdpaden een naam te geven en hebben hiervoor suggesties gedaan.

De paden krijgen straks twee verschillende namen. Het IJsvogelpad voor het hoofdpad in het Winkel deel van het park en Het Koolmeespad voor het hoofdpad in het Niedorp deel van het park. Beide vogels verwijzen naar de kleuren van de voetbalverenigingen in de twee dorpen. De ijsvogel is blauw en wit en de koolmees is geel en zwart.

Het college heeft geen bezwaar tegen het voorstel en daarmee komen dus de eerder geplaatste straatnaamborden (Meetparkcircuit) te vervallen en zullen binnenkort de twee nieuwe namen op de straatnaambordjes te zien zijn. 

Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Agenda

Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. De werkmaterialen, snoeischaar en schoffel/wieder, zijn aanwezig maar zelf meenemen mag natuurlijk ook. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Activiteiten in het park

Woensdag 5 april Onderhoud / Wieden en schoffelen
19.00 t/m 20.30 uur

Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden.

Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

2023 © Stichting Vrienden Park de Meet

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid