Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Opening hondenspeeltuin

Op zaterdag 5 november wordt Hondenspeeltuin Niedorp officieel geopend. Hierbij is iedereen uitgenodigd! We willen deze fijne plek waar dagelijks tientallen honden en hun baasjes komen feestelijk openen en tegelijkertijd alle partijen die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken.

Bij de opening staat Tirso's Zwerfkoffie klaar met een heerlijke kopje koffie en thee. Tirso doneert de opbrengst van de dag aan Stichting Vrienden Park de Meet. Van Zaane Hoeve heeft voor onze viervoeters een goed gevulde goodiebag van Kivo petfood. 

Iedereen is van harte welkom. De hondenspeeltuin ligt midden in het park aan de trambaan tussen Nieuwe Niedorp en Winkel.

Opening: Zaterdag 5 november om 13.30 uur

Hondenspeeltuin Niedorp is mede mogelijk gemaakt door:

B&B Mode
Kossen Woninginrichting
Rondje met je hondje uitlaatservice

Koks Tweewielers
Accountantskantoor Wiedijk
Fysiotherapie Niedorp

Stichting Vrienden Park de Meet
Gemeente Hollands Kroon
en natuurlijk de vele, vele donateurs!

Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Agenda

Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. De werkmaterialen, snoeischaar en schoffel/wieder, zijn aanwezig maar zelf meenemen mag natuurlijk ook. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Activiteiten in het park

Woensdag 5 april Onderhoud / Wieden en schoffelen
19.00 t/m 20.30 uur

Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden.

Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

2023 © Stichting Vrienden Park de Meet

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid