Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Hondenspeeltuin

Een nieuwe project dat wij in het park willen realiseren is de Hondenspeeltuin. In het najaar van 2020 zocht Arjen Muller uit Winkel contact met het team Kernbeheer van de gemeente Hollands Kroon en diende daar het verzoek in om een hondenspeeltuin in het park aan te leggen. Via de gemeente kwam Arjen bij de stichting terecht. Er werd een petitie opgesteld die door meer dan 100 hondenliefhebbers werd ondertekend.

Het plan is inmiddels goedgekeurd, echter vraagt de gemeente dit keer participatie vanuit de gemeenschap. De gemeente Hollands Kroon draagt zorg voor 50% van de aanlegkosten en het volledige onderhoud. De stichting zal, met behulp van bewoners en bedrijven, de andere helft van de kosten moeten inbrengen. Door het inzetten van vrijwilligers die willen helpen bij het aanleggen van de begroeiing, kunnen wij ons deel van de kosten verminderen. Dan blijft er voor ons als stichting €3000,- over om in te zamelen.

Veel honden wandelen en spelen nu al dagelijks in het park. Dit gaat meestal goed, maar soms vinden er ongewenste situaties plaats waar niemand blij mee is. De hondenspeeltuin wordt de aangewezen plek waar honden los mogen lopen en vrij kunnen spelen met elkaar. Hiermee bieden we de honden, de baasjes en de overige gebruikers van het park meer veiligheid én plezier.

Naar schatting wonen er in de dorpen Winkel en Niedorp 500 honden. Wij hopen van harte dat ieder baasje en/of honden- parkliefhebber een kleine bijdrage wil overmaken. Mochten we meer geld dan voor dit project nodig is ontvangen, dan blijft dit geld 100% beschikbaar voor volgende projecten die ten gunste komen aan verbeteringen in Park de Meet.

Help je ook mee? Je kan een bedrag overmaken op:
IBAN: NL16 RABO 0367 8145 52

Wil je meehelpen bij de aanleg en onderhoud van de Hondenspeeltuin? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Meer over

Hondenspeeltuin Niedorp is mede mogelijk gemaakt door:

Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Agenda

Gedurende de lente- en zomermaanden willen wij de eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. De werkmaterialen, snoeischaar en schoffel/wieder, zijn aanwezig maar zelf meenemen mag natuurlijk ook. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op woensdagavond naar de vlindertuin.

Activiteiten in het park

Woensdag 5 april Onderhoud / Wieden en schoffelen
19.00 t/m 20.30 uur

Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden.

Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

2023 © Stichting Vrienden Park de Meet

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid